Registratievoorwaarden wijnactie Vanden Borre 2020 (België)

Hoe werkt het?

Drie eenvoudige stappen voor een gratis wijnpakket:

Koop een koelkast bij Vanden Borre

Registreer je product via het aanvraagformulier

Ontvang een wijnpakket t.w.v. € 100

In jouw wijnpakket t.w.v. € 100

Château La Louvière – Millésime 2010

Een soepele en ronde wijn met een zachte honing en fruitige toets. Zijn afdronk is complex en pittig.

Château Roubine – Cru classé

Dankzij de nachtelijke oogsten, geniet deze wijn een maceratie bij een lage temperatuur gedurende enkele uren.

Chianti Rùfina Riserva DOCG “Nipozzano” 2015 – Marchesi Frescobaldi

Fruitige geuren, florale toetsen van violet en aroma’s van vers zoethout. Aangename textuur, een uitgebalanceerde frisheid en een gepaste levendigheid.

Registratievoorwaarden

Indien je in de periode van 19/04/2021 tot en met 30/06/2021 een actiemodel HB18FGSAAA hebt aangekocht, heb je recht op een wijnpakket met een waarde van € 100.

Deze actie geldt uitsluitend op producten die gekocht zijn bij Vanden Borre in België.

De actie wordt uitsluitend toegekend aan consumenten die woonachtig zijn in België.

Uitsluitend geregistreerde aankopen (online weggelaten, per brief kan ook) vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.

In het geval de deelnemer het ontbrekende materiaal niet binnen 10 werkdagen na online registratie nazendt of onvoldoende aanvult, vervalt de deelname aan de actie, zonder dat daardoor enige aanspraak ontstaat op schadevergoeding of vervangende actie, in wat voor vorm dan ook.

Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 24/07/2021 worden niet gehonoreerd.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Deze actie is alleen geldig op nieuwe producten en niet op tweedehands en/of tweede keuze (B-keuze) producten.

Deze actie geldt enkel op unieke producten. Dit betekent dat er geen dubbele aanvragen met hetzelfde serienummer ingediend kunnen worden.

In geval van retour gestuurde/gebrachte producten vervalt de deelname aan de actie. Indien de wijn reeds is bezorgd, dient het pakket terug gestuurd te worden.

Haier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie/gegevens die door de deelnemer zijn ingezonden.

Haier Benelux N.V. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actiemodellen bij de winkel en webshops van aangesloten retailers. Mochten binnen de actieperiode de actiemodellen niet voorradig zijn, ontstaat geen mogelijkheid later nog deel te nemen aan deze actie.

Vragen en/of opmerkingen aangaande reeds ingediende aanvragen kun je melden via info@haierhome.be

Voor de uitvoering van deze actie maakt Haier gebruik van de diensten van een uitvoerend bedrijf. Dit bedrijf is met inachtneming van de privacywetgeving gerechtigd de ingezonden documenten en bijlagen te verwerken en de data daaruit in te zien en te verwerken. Mochten er vragen ontstaan of bijlagen ontbreken, dan kan dit uitvoerend bedrijf daarover contact met je opnemen.

Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, enz. worden door Haier Benelux en de door haar ingeschakelde hulppersonen strikt vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Haier, de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor uit de actie voortvloeiende handeling en/of kosten van de deelnemer. Haier en de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen bovendien niet aansprakelijk worden gesteld door (of namens) de deelnemer voor enige schade, direct of indirect, veroorzaakt door of op enige wijze verband houdend met deze actie.

Haier behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Haier is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Persoonlijke gegevens kunnen steeds aangepast of verwijderd worden door contact op te nemen met Haier.