Energiezuinige wasmachine 10 kg

HW100-BP14636

TROMMELCAPACITEIT: 10 kg

Kies trommelgrootte

Korte beschrijving

De Haier HW100-BP14636 is een krachtige wasmachine met een bijzonder laag energieverbruik – de zuinigste in zijn soort! Plaats genoeg dankzij de capaciteit van 10 kilogram. De autoweight-functie past de dosis water en energie automatisch aan aan de hoeveelheid was. Zo blijft uw machine efficiënt en zuinig! Bovendien hebt u bovenop de standaardgarantie van 2 jaar nog eens 3 jaar garantie op de Inverter-motor.

Waar te koop?

Anti-Bacterial Technology

Extra energiezuinig

Maximaal 75 dB

5 jaar garantie op motor

Zoekt u een energiezuinige wasmachine?

Een energiezuinig machine die zowel voor grote als kleine gezinnen kan dienen? Dan zit u goed bij de Haier HW100-BP14636. Met de Autoweight-functie en het A+++-40% energielabel bespaart u maar liefst 44 cyclussen per jaar!

Inverter Motor

Dankzij het koolborstelloze systeem, zorgt Haier Inverter motor ervoor dat er minder wrijving, minder energieverlies en zeer weinig trillingen zijn. De vermindering van wrijving verlengt de levensduur van de motor

Autoweight

De automatische gewicht functie past water- en elektriciteit verbruik aan op basis van het gewicht van de lading en zorgt voor een economische was met uitstekende prestaties. Zo hoeft u niet altijd wachten om een volle machine te starten. Bespaar tijd en energie!

A+++-40%

De stille wasmachine HW100-BP14636 heeft een minimaal water- en elekriciteitsverbruik: A+++-40%. Goed voor uw energiefactuur!

5 jaar garantie

Met 5 jaar garantie op de inverter motor, geniet u zorgeloos van uw uitstekende wasprestaties!