Easy Access+ koelkast A++

A3FE735CWJ

KLEUR: Wit

€100 cashback

Kies kleur

Korte beschrijving
De A3FE735CWJ is een witte koel-vriescombinatie met 233 liter koelruimte, met 3 deurvakken en 3 leggers van gehard glas, en 97 liter vriesruimte. Dankzij de energieklasse A++ verbruikt dit apparaat tot 40% minder dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter koelruimte

12 jaar garantie op motor

In één oogopslag een overzicht van de inhoud

Het zijn de Easy Access lades van het vriezergedeelte die de A3FE735CWJ koel-vriescombinatie zo uniek maken. Dat betekent: geen klassieke deur en lades, maar per vriesvak een aparte lade. De lades zijn niet enkel eenvoudig toegankelijk, maar ze zorgen ook voor een beter overzicht van de inhoud van uw diepvriezer. Bij het openen ontsnapt er ook minder koude lucht – goed voor uw energiefactuur!

Moist Zone

In het koelkastgedeelte zijn onderaan twee lades, waaronder de Moist Zone koelkastlade. In deze lade blijft de luchtvochtigheid altijd hoger dan 90%. De vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten blijven hierdoor langer bewaard.

My Zone

Naast de Moist Zone koelkastlade beschikt de koelkast ook over een multifunctionele My Zone lade. Gebruik deze zoals u wenst: om voedsel te ontdooien, om iets sneller af te koelen, als 0°-zone … U beslist volledig zelf hoe u deze lade gebruikt!

Fresher Pad

De Fresher Pad technologie is een aluminium plateau dat zich in de vrieslade van de A3FE735CWJ koel-vriescombinatie bevindt. Dankzij dit plateau kunt u het invriesproces versnellen met maximaal drie keer in vergelijking met conventionele systemen. Zo vriest u niet alleen sneller in, maar de voedingswaarde van de diepvriesproducten wordt ook beter bewaard.

Fresher Shield

Het Haier Fresher Shield voorkomt temperatuurveranderingen in de diepvries tijdens het ontdooiingsproces. Dit zorgt voor stabiele temperaturen, betere bewaring van het voedsel, minder vochtverlies en minder energieverbruik

Tower LED

De achterkant van de koelkast wordt helemaal verlicht met de superheldere Tower LED verlichting. Zo vindt u gemakkelijk alles terug. Optimale verlichting voor optimaal gebruik van het volledige volume!

Uit Aan

Ontdek alle koelkasten van Haier