Cube koel-vriescombinatie A++ (inox zwart)

HTF-610DSN7

KLEUR:

KORTE BESCHRIJVING:
De Haier HTF-610DSN7 is een zwarte inox koel-vriescombinatie die oneindige mogelijkheden biedt dankzij zijn onovertroffen flexibiliteit. Een koelkast bovenaan, een vriezer linksonder en een switch zone rechtsonder die zowel kan dienen als diepvries als koelkast, het is allemaal mogelijk!

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

610 liter koelruimte

6 vriesvakken

12 jaar garantie

Een eyecatcher in elke keuken

Met zijn Cube design is de HTF-610DSN7 een echte meerwaarde voor uw keuken. Deze koelkast beschikt over een capacitiet van 610 liter, verdeeld over 4 legplanken en 2 koelvakken in de koelkastcompartiment en 6 vriesvakken in de vrieskastcompartiment. Deze vierdeurse koelkast is bovendien volledig vingeragdrukresistent!

Switch Zone

De Switch Zone is een instelbare zone met een capaciteit van meer dan 100 liter. Deze kan worden ingesteld van -20 °C tot +5 °C. Dit deel kan zowel als koelkast of als vriezer worden gebruikt, zoals u het zelf wenst. Onbeperkte flexibiliteit!

Diepvriezer Koelkast

Fresher Techs

Naast de Switch Zone beschikt de HTF-610DSN7 ook over tal van andere unieke technologieën. Vitaminen en voedingswaren van fruit en groenten bewaren? Gebruik dan de Humidity Zone. Deze houdt de luchtvochtigheid steeds hoger dan 90%. De Dry Zone daarentegen is ideaal om zuivel, vlees of vis te bewaren aangezien de luchtvochtigheid constant onder de 45% blijft.

No Frost

De No Frost-technologie van Haier is dé oplossing voor overtollig ijs in de koelkast. Gedaan met het ontdooien van uw koelkast om de 6 maand! Het extra voordeel is dat de temperatuur altijd en overal constant blijft. Hierdoor worden niet alleen de energiekosten bespaard, ook de kwaliteit van uw etenswaren blijft langer behouden.

Tower LED

Met de superheldere Tower LED verlichting wordt de achterkant van uw koelkast gebruikt om alles in een mum van tijd te verlichten.

Uit Aan

Geniet van €250 cashback voor dit product